blaszka84 Napisano 19 Października 2017 Autor Napisano 19 Października 2017 Mam podobnie. Tez błąd wyskakuje.
Wooyek Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 Pierwszy wynik z Google i jest pełna geometria: https://www.google.pl/search?q=djambo+2018&oq=djambo+2018 Serio, wstyd. 2 dni czekania i 350 znaków zmarnowane, zamiast poświęcić 10 sekund (!) na wpisanie modelu w wyszukiwarkę...
blaszka84 Napisano 19 Października 2017 Autor Napisano 19 Października 2017 Nie no spoko.....ale prawidłowy link wrzucić to tez raczej nic trudnego???? Pozdrawiam.
Wooyek Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 W momencie wrzucania był prawidłowy, sprawdzałem.
dziksoltys Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 Jak coś to tu jest https://www.lamacycles.com/en/2018-complete-bikes/eccentric/ns-eccentric-djambo-bikeMi z google pierwsze wyskakuje 7anna a tam nie widziałem geometri.Z kołami 29 to którego byś chcętniej przetestował electrik czy primalla?
Wooyek Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 Mi z google pierwsze wyskakuje 7anna a tam nie widziałem geometri. Poradnik obrazkowy:
dziksoltys Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 patrz nie widziałem tego za bardzo ukryte ????
marcin_ostrów Napisano 20 Października 2017 Napisano 20 Października 2017 805 mm w hornecie ? Chyba mierzone przy główce Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wooyek Napisano 20 Października 2017 Napisano 20 Października 2017 805 mm w hornecie ? Chyba mierzone przy główce Czego to ma być pomiar? Doczytaj sobie, jak się mierzy przekrok: https://www.1enduro.pl/geometria-roweru-mtb-enduro/ patrz nie widziałem tego za bardzo ukryte ???? No tak, zawsze warto spróbować zwalić winę na kogoś innego
marcin_ostrów Napisano 20 Października 2017 Napisano 20 Października 2017 producenci różnie to mierzą, a nawet jeśli mierzą tak samo, to jest to wymiar zależny m.in. od długości górnej rury i kąta podsiodłówki. Więc bezpośrednie porównanie z tabelki będzie miało słabe przełożenie na rzeczywiste odczucia. Wiem jak się to mierzy , ale bez przymiarki nic to nie daje . Poglądowo dałem fotkę , bo 805 niby mówi że trzeba by mieć nogi do szyi A w praktyce się okazuje że to nie 805 a 700 w miejscu gdzie się ląduje klejnotami . Z ciekawostek , Reign 27,5 w S ma 5 cm więcej w tym samym miejscu
blaszka84 Napisano 21 Października 2017 Autor Napisano 21 Października 2017 Dzięki wszystkim za pomoc. Z mojej strony temat zamknięty. Wczoraj kupiłem Primala Pro 27,5 (bez plusa) z 2017 M. Jestem przeeeeezadowolony z roweru. Dzisiaj juz przetestowałem go konkretnie po lesie i na hopkach. Tez juz zaliczyłem pierwszy OTB przy lądowaniu, ale jeszcze nigdy nie wstałem z takim bananem na twarzy ????????????. Regulowana sztyca to wynalazek na miarę Nobla ????.....potwierdzam. Pozdrawiam
Alsew Napisano 21 Października 2017 Napisano 21 Października 2017 zaliczyłem pierwszy OTB przy lądowaniu, ale jeszcze nigdy nie wstałem z takim bananem na twarzy ????????????. Gratuluję zakupu! A wiesz może jaka jest różnica między znakiem zapytania a wykrzyknikiem? Czytając Twoje wpisy widać że nie... A może ty nam się pytasz czy miałeś tego 'banan' na twarzy?
blaszka84 Napisano 21 Października 2017 Autor Napisano 21 Października 2017 Dzięki za gratulacje. Nie potrzebna tylko ta ironia, ale skąd mogłeś wiedzieć, ze jako znaki zapytania wyświetlane są emotki, które wpisuje.....nie wiedzieć czemu.
3majsiemaciek Napisano 28 Października 2017 Napisano 28 Października 2017 Na targach przedstawiciel Dartmoor'a powiedział w wypowiedzi po angielsku, że do Primala 27,5+ wejdą opony 3.0" ale ze sposobu, w jaki to powiedział wnioskowałbym, że to jest absolutne maximum i pewnie podniesie zapychanie błotem. Albo mowa w innym języku spowodowała taki "ton" wypowiedzi. Gratuluję wyboru, właśnie zachorowałem na Primal'a Pro 2018. Wypowiedź przedstawiciela z targów, gdyby ktoś był ciekaw (po angielsku, więc uczyć się bachory!) Na początku określa on ogólny trend na 3,0" opony, potem mówi o oddzieleniu ram dla 27,5 a 29 w porównaniu do poprzedniego rocznika i dopiero po tym przechodzi do szczegółów na temat nowej ramy 27,5", gdzie zmieści się cała gama rozmiarów od 2,3" do 2,8" i jeśli naprawdę chcesz wsadzić 3,0" do niej, to również możesz ją zmieścić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.