marcinusz Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Do sprzedania rama Giant XTC 2 z 2009 r pod małe koło. Rama do obejrzenia w tej galerii: https://www.dropbox.com/sh/05tqtjsw2ihj8b8/AABbPXGTtOag9z74zSfKZy6Ga?dl=0&preview=DSC_0184.JPG Ogłoszenie jest już w dziale masowa sprzedaż, ale aby nie umknęło w stercie drobiazgów wrzucam tutaj. Opis: w komplecie hak przerzutki, stery, zacisk podsiodłowy, sterczy adapter IS-PM 160 - uznajmy że jest częścią, do tego zostawiłem elementy prowadzenia pancerzy i same pancerze, bo można ich jeszcze użyć, co może być ułatwieniem dla potencjalnego nabywcy. Rama ma troszkę otarć i małych odprysków lakieru. UWAGA rama ma jedną niesprawność, otóż wewnętrzne powierzchnie haków są nieco wytarte i nie trzymają koła idealnie prosto. Problem jest raczej niefotografowalny. Efektem tej wady jest to, że koło jest przesunięte o kilka milimetrów w stronę lewej rury łańcuchowej (i odsunięte tyle samo od prawej rury łańcuchowej). Wada wyszła, gdy reklamowałem nierówne centrowanie koła a mechanik mi pokazał, że to rama nie trzyma koła prosto. Sugerował ustawienie koła za pomocą podkładek. Ja tak jeździłem jeszcze dwa sezony, w tym kilka maratonów. Opona oczywiście nie ociera (jeździłem na Ikonie 2.2, która ma duży balon i była na obręczy o wewn. szerokości 21mm) a sama rama jest prosta. Z uwagi na opisaną wadę cena niska, ale nie śmieciowa, bo ramę można użyć do zimówki/treningówki/dojazdówki lub wstawić w trenażer (co sam rozważam) albo dopasować podkładki i traktować jako pełnoprawny rower. Cena: 250zł Razem z ramą mogę sprzedać sztycę Thomson Elite 30.9/410mm (zdjęcia w galerii). Komplet za 350 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Cześć, jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Zapomniałem tu napisać. Rama ze sztycą znalazła już nowego właściciela.Temat nieaktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.