dawid1110 Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Witam. Przymierzam się do nowego licznika w nowym rowerze. Znalazłem licznik Sigma bc 14.16 STS CAD za niecałe 200 zł. Czy jest on wart? Czy coś innego polecieć? Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milena1 Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Wszystko zależy od tego, czy chcesz tanie, proste narzędzie z podstawowymi funkcjami, czy droższy, zaawansowany komputerek. Warto, abyś przyjrzał się różnym opcjom i zdecydował, które z nich są dla Ciebie niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes4510 Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Witam. A ja mam takie pytanie posiadam pulsometr Sigma PC 15.11 , czy bezprzewodowy licznik nie będzie zakłócał sygnału z pulsometru ? Do tej pory miałem licznik z biedronki za jakieś 17 złotych , a nie powiem że myślałem o liczniku z pomiarem kadencji a to już by była plątanina kabelków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz. Ja jednak jestem zwolennikiem kabelkowców. Proste i sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 56 minut temu, Grzes4510 napisał: czy bezprzewodowy licznik nie będzie zakłócał sygnału z pulsometru ? Ludzie piszą, że zakłóca inni że nie. Lamka też może . Nie wiadomo co bardziej sieje. Kabelkowcowi nic nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes4510 Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Więc jaki z kabelkiem ale cały komplet . I dwa tanie zwykłe dla synków do nowo zakupionych rowerów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 https://www.cyklotur.com/akcesoria/liczniki-rowerowe/przewodowe/p,licznik-bc-16-16-sigma,631682.html?_pli=25e9c6 A dla synków to od wieku i wymagań zależy. https://www.cyklotur.com/akcesoria/liczniki-rowerowe/przewodowe/p,licznik-przewodowy-pure-1-czarny-sigma,583402.html?_pli=25e9c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes4510 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Dla dzieci fajny duży i nawet cenowo o.k. Chłopcy w wieku 9 i 13 lat tak że raczej im rekreacyjnie kupić trzeba liczniczki , a rowerki kupione bo promocje zimowe i strach ze młodszy dostanie coś niedopasowanego na komunię. Ale dla mnie coś tanio chyba że nie ma dodatkowego czujnika do kadencji a chciał bym. Taki zwykł to mam kupiony w biedronce może śmieszne ale za 17 złotych i dawał radę. Jakieś propozycje? Myślałem nawet o 16.12 ale to co jest w komplecie to chyba podstawke trzeba by było zmienić i dokupić kabelki do kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.