kilerus Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Cześć. Prosiłbym o wycenę mojego roweru, z którym nie wiem co zrobić. Rowerem aktualnie, nie jeżdżę, z powodu zbyt małej ramy 17' vs moje 185 cm wzrostu. Gdyby, nie to to zrobiłbym sobie rower na zimę na dojazdy do roboty, czy sklepu. Z bieżących usterek to na pewno są linki do wymiany i koła do centrowania. Pewnie jakby rozkręcić całość, to coś jeszcze, by doszło roboty. Pozostał jednak sentyment do pierwszego 'poważnego' roweru Na poprzedniej stronie podobny sprawny rower 'wyceniony' został 150-200 zł. Czy da radę wyciągać za ramę z widelcem coś więcej, niż ~50zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 A czemu chcesz sprzedawać tylko ramę i widelec? Raczej nikt tego nie kupi, całość w stanie "do jazdy" byłaby warta 150-200 zł. Nie ta liga że ktoś kupi sobie "frameset" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Jak wyżej. Jeśli już, to tylko w całości. I jeśli faktycznie rower stał, a masz parę rzeczy do roboty z kołami włącznie, w których pewnie szprychy będą nie do ruszenia, to oddaj to za 100-150 zł komuś, kto sobie to zrobi albo zwyczajnie oleje i będzie jeździł po bułki do sklepu. Takie realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi