Ten_Leniwy Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Witam wszystkich fanów enduro, dirt i downhill z Rzeszowa i okolic chciałbym się dowiedzieć czy są gdzieś w promieniu 20/30 km od Rzeszowa jakieś fajne trasy w typie enduro. Mam na myśli hopy, stoliki, itp. Jestem nowy w tej dyscyplinie mtb. Pozdrawiam !!
MikeSkywalker Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Cześć Kamil Tras jest kilka ale nie wszystkie znam: - na pewno parę hopek zostało w lesie przy ulicy Świętego Marcina i wzdłuż ulicy Jana Wąsacza (niestety widoczna przecinka w jednym miejscu zablokowała trasę płotem). - kilka hopek jest jeszcze niedaleko ulicy Rodzinnej, obok parku linowego - jest też trasa w Babicy Słyszałem też o jakiejś trasie w okolicy Nowosielców tych przed Przeworskiem ale niepotwierdzone info, na pewno bez fulla nie ma tam po co jechać. Niestety ale sprzętu chwilowo nie mam to nie potowarzyszę.
Ten_Leniwy Napisano 10 Października 2017 Autor Napisano 10 Października 2017 A szkoda jak to mówią w kupie raźniej
MikeSkywalker Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 "Byle do wiosny", też mówią. Niestety zaraziłem się dużym kołem i "małe" czeka na sprzedaż a część klamotów jeździ w innych rowerach. Jakbyś znał kogoś kto szuka sprzętu bardziej do zabawy niż jazdy w górach to podsyłaj, mam prawie nową Sodę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.