Ten_Leniwy Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Witam wszystkich fanów enduro, dirt i downhill z Rzeszowa i okolic chciałbym się dowiedzieć czy są gdzieś w promieniu 20/30 km od Rzeszowa jakieś fajne trasy w typie enduro. Mam na myśli hopy, stoliki, itp. Jestem nowy w tej dyscyplinie mtb. Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Cześć Kamil Tras jest kilka ale nie wszystkie znam: - na pewno parę hopek zostało w lesie przy ulicy Świętego Marcina i wzdłuż ulicy Jana Wąsacza (niestety widoczna przecinka w jednym miejscu zablokowała trasę płotem). - kilka hopek jest jeszcze niedaleko ulicy Rodzinnej, obok parku linowego - jest też trasa w Babicy Słyszałem też o jakiejś trasie w okolicy Nowosielców tych przed Przeworskiem ale niepotwierdzone info, na pewno bez fulla nie ma tam po co jechać. Niestety ale sprzętu chwilowo nie mam to nie potowarzyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten_Leniwy Napisano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2017 A szkoda jak to mówią w kupie raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 "Byle do wiosny", też mówią. Niestety zaraziłem się dużym kołem i "małe" czeka na sprzedaż a część klamotów jeździ w innych rowerach. Jakbyś znał kogoś kto szuka sprzętu bardziej do zabawy niż jazdy w górach to podsyłaj, mam prawie nową Sodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.