Roballinho Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Kupię komplet zacisków mechanicznych TRP Spyre. Mogą być w wersji srebrnej, albo czarnej (Spyre C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Kłaniam, W jakiej cenie Cię interesuja te heble bo na JuKejskim ebajcu jest tego sporo i bywają często-gęsto... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Oczywiście w niskiej. Widziałem, że się tam tego trochę plącze i na uparciucha za 40 łabędzi można używany komplet wyrwać. Tyle też chciałbym maksymalnie przeznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Niecałe 80$ płaciłem u chińczyka za Spyre srebrne z tarczami. FOTO Edytowane 13 Października 2017 przez provid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2017 https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=trp+spyre&_sop=1 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Za komplet 2 zaciski 2 tarcze 160 12 śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Widziałem te zaciski na Ali, i zastanawiam się skąd tak niska cena. Kiedyś kupiłem tam zaciski BB7 i, jak doszły, to okazało się że są zamazane numery seryjne. Może z tymi TRP też coś jest nie halo. Oprócz TRP biorę jeszcze pod uwagę Hayes CX 5. Może ktoś ma na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 okazało się że są zamazane numery seryjne Nic takiego nie zauważyłem a oglądałem zaciski z każdej możliwej strony. Klocki są pół metalic czerwone, jakiś sh1t na chwile. Wymiana na metaliki zalecana. Jedyny minus, to taki, że nie dostajesz oryginalnego kartonika tylko wszystko przyszło owinięte folią bąbelkową i w kartoniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Oprócz TRP biorę jeszcze pod uwagę Hayes CX 5. Może ktoś ma na zbyciu? Na zbyciu to może nie ale w ChainReactionCycles mają w dobrej cenie. Za 57 łabędzi masz komplet nowych zacisków z naprawdę niezłymi tarczami, zakładając że sprzedałbyś je nawet za stówkę komplet zacisków wyjdzie koło 200zł. Z moich obserwacji wynika że opłaca się kupić z dostawą do UK i za funty ale mamy tu eksperta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ja nie widzę na CRC takiej oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 http://www.chainreactioncycles.com/hayes-cx-expert-disc-brake-160mm-rotor/rp-prod128957 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ha, nie zwróciłem uwagi na walutę. Pisałeś o Łabędziach, a ja miałem ustawione Jurki, i stąd coś mi nie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ciężko mi powiedzieć co warte CX-y bo krótko pojeździłem i na klamkach czasowych, a na klamkomanetkach zawsze jest inaczej. Ale jak na razie sprawuje się to całkiem nieźle. Ale jak to mówią Cena Czyni Cuda, za dwie stówki (i mniej bo tarcze Hayesa są drogie) można mieć komplet nowych zacisków szosowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2017 No to jeszcze pytanie do kogoś, kto miał do czynienia z oboma, i mógłby porównać te zaciski, bo jestem w kropce. TRP, czy Hayes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi