blazini Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Cześć, mam idiotyczne pytanie. Możecie mnie wyśmiać, ale odpowiedzcie, proszę. Jak się domyślacie, wielkim kolarzem nie jestem, ale zainwestowałem w Giant Anyroad 2 (model z 2017) do moich kolarskich wojaży. Z roweru jestem zadowolony bardzo, ale idzie zima, a ja mam cele. Postanowiłem zainwestować w trenażer, ale nigdy nawet nie widziałem takiego ustrojstwa na własne oczy. Obejrzałem kilka filmików na youtubie i przypasował mi: TRENAŻER IN'RIDE 320 CONNECT 550 W B'TWIN Cichy i w pełni spełni moje oczekiwania. Pytanie brzmi: czy rzeczony rower będzie pasował do tego trenażera, czy będę go w stanie bezproblemowo na ten trenażer założyć po przeczytaniu instrukcji? Mówiłem, pytanie głupie, ale kompletnie nie mam pojęcia czy te trenażery są uniwersalne i z zasady pasują na wszystkie rowery i odwrotnie - czy może tylko rowery stricte szosowe nadają się do trenażerów.
Leniu Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Będzie pasował. Najlepiej będzie jak dokupić jeszcze oponę do trenazera.
dorota57 Napisano 24 Listopada 2017 Napisano 24 Listopada 2017 Cześć, mam idiotyczne pytanie. Możecie mnie wyśmiać, ale odpowiedzcie, proszę. Jak się domyślacie, wielkim kolarzem nie jestem, ale zainwestowałem w Giant Anyroad 2 (model z 2017) do moich kolarskich wojaży. Z roweru jestem zadowolony bardzo, ale idzie zima, a ja mam cele. Postanowiłem zainwestować w trenażer, ale nigdy nawet nie widziałem takiego ustrojstwa na własne oczy. Obejrzałem kilka filmików na youtubie i przypasował mi: TRENAŻER IN'RIDE 320 CONNECT 550 W B'TWIN Cichy i w pełni spełni moje oczekiwania. Pytanie brzmi: czy rzeczony rower będzie pasował do tego trenażera, czy będę go w stanie bezproblemowo na ten trenażer założyć po przeczytaniu instrukcji? Mówiłem, pytanie głupie, ale kompletnie nie mam pojęcia czy te trenażery są uniwersalne i z zasady pasują na wszystkie rowery i odwrotnie - czy może tylko rowery stricte szosowe nadają się do trenażerów. Witam! Ja kupiłem do swojego GIANT FASTROAT model 2016 Trenażer Novo Force ELITE Koła wymieniłem na łożyskach maszynowych, więc miałem koło na tył i nie muszę zmieniać opony przeznaczonej do trenażera. Opona na trenażer Ultra Sport Hometrainer 700x32C zwijanaŚwietna sprawa jeżeli chodzi o deszczowe dni. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.