toskaffka Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Cześć! Noszę się z zamiarem zakupu sztycy regulowanej. Po przeczytaniu masy artykułów i tematów na forach wybór padł na BikeYoke Revive. Głównie ze względu na możliwość szybkiego odpowietrzenia. Pytanie do was, bo w znaczącej większości jesteście bardziej doświadczeni ode mnie: ktoś z was jeździ/jeździł na takiej? (Pro nie jestem, ale wole zainwestować).
toskaffka Napisano 9 Listopada 2017 Autor Napisano 9 Listopada 2017 Odświeżam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Milkem Napisano 13 Sierpnia 2019 Napisano 13 Sierpnia 2019 Sam też o niej myślę. Ktoś ma jakieś doświadczenia ze sztycą BikeYoke Revive?
toskaffka Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Napisano 13 Sierpnia 2019 Tak, ja Zakupilem ja niedlugo po tym poscie i od tamtego czasu żadnego problemu. Dziala wciaz bezblednie, luz boczny ktory jest minimalny nie powiekszyl sie od nowosci. Polecam :)
Milkem Napisano 13 Sierpnia 2019 Napisano 13 Sierpnia 2019 Dziękuję Ci za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, bo ani wagą ani figurą nie przypominam kolarza. ;-) Czy ta sztyca ma jakiś limit wagi uzytkownika i czy utrzyma moje 95 kg?
Milkem Napisano 18 Października 2019 Napisano 18 Października 2019 Mam i ja Założona dwa dni temu więc nie mogę napisać nic szczególnego na temat tej sztycy, poza tym, że pierwsze wrażenia są super. Sztyca działa lekko i płynnie. Żadnych luzów. Mam nadzieję, że tak już zostanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.