Siodemek Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Cześć, Poszukuję ramy do CX/Gravel ze stali, najlepiej z przesówanymi hakami (sliding dropouts). Chciałbym zbudować SSCX trochę części mam, resztę dokupię. Haki przesówne bo nie wiem czy mi nie odbije kiedyś i nie zachcę kiedyś przerzutek a będzie to uniwersalne. Kolejne wymaganie to tarcze. No i najlepiej aby cena nie przekroczyła 1k PLN za frameset i jakies 700 PLN za samą ramę. Dzięki, pozdrawiam, Damian
porcelanowy Napisano 10 Października 2017 Napisano 10 Października 2017 Powitoł https://www.7anna.pl/product-pol-10278-Rama-i-widelec-Octane-One-Kode-700c.html W stalowym wątku trochę się ostatnio o tym fremesecie porozwodzili. Pod koniec jakoś.
Siodemek Napisano 11 Października 2017 Autor Napisano 11 Października 2017 Dzięki, Ramka naprawdę zacna. Jest tylko jeden problem mam kółka pod 5QR. Jest opcja sprzedaży tych które mam i złożenia czegoś nowego na 10. Jakieś ciekawe piasty pod 10mm oś? Octane One ORBITAL PRO SS są całkiem fajne ktoś coś fajnego jeszcze może polecić z piast i z ram oczywiście
gocu Napisano 11 Października 2017 Napisano 11 Października 2017 przesówanymi hakami (sliding dropouts Skoro "przesówane" to "dropoóts"
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Października 2017 Mod Team Napisano 11 Października 2017 Kłaniam, Szukaj lekko przechodzonych Cotic'ów Roadrat lub Escapade, Gienków Day One... Bo na Surly (Cross Check, Straggler) to w cenie do 250 łabędzi raczej nie ma co liczyć... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.