Linvee Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Witam jestem całkowitym nowicjuszem lecz od jakiegoś czasu złapała mnie zajawka na renowację roweru chciałbym zacząć od starej damki rdzy byłby to prezent dla mojej dziewczyny szukam osób nieznanych gdyż zaciekawiły mnie 2 aukcje jedną z stara rama marki presto a 2 z całym starym rowerem interesuje mnie to czy w jakiś sposób potrafilibyscie mi pomodz z doborem części i ogólnie doradzić czy coś takiego jest wykonalne proszę odpowiedzi z jakimś kontaktem gg lub e-mail byłbym wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 A nie interesowałeś się zakupem czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linvee Napisano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Bardziej kręci mnie jak zrobię to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Bardziej kręci mnie jak zrobię to samChodzi o to, żebyś napisał poprawnie (w miarę) tekst po polsku a nie korzystał z tłumacza Googla. Bo inaczej trudno coś zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi