Kaczorak Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Witam Na sprzedaż leci moją rama. Jest nią Canyon Nerve XC ze skokiem 120mm. Rama w dobrym stanie, nosi normalne ślady użytkowania - jeden wgniotek na górnej rurze ale ja już ją z tym wgniotkiem taką zakupiłem i nie wpływa to kompletnie na wytrzymałość Nie ma luzów, łożyska nie wymagają wymiany. Za ramę chce 1000 pln plus koszty wysyłki. Za 200 pln dodaję damper Fox rp23 z małą puszką który serwis przeszedł pod koniec zeszłego sezonu (na tłoku dampera mała ryska która nie wpływa na pracę dampera ani nie rysuje uszczelki (dlatego taka niska cena). Rama razem z damperem była 3 razy w górach a konkretnie na Enduro Trails więc nie jest skatowana. Rama posiada stery na łożyskach maszynowych, zacisk rury podsiodłowej oryginalny z Canyona. Główka tapered, tylna oś na 9mm, prowadzenie linek przerzutek wewnątrz ramy. Do ramy dorzucam także komplet odblasków Zdjęcia rower u do obejrzenia w moim garażu a jeszcze dzisiaj dorzucę kilka bardziej szczegółowych fotek. Powód sprzedaży banalny - po prostu przesiadam się na ramę z większym skokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.