MikeSkywalker Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Potrzebuję dwóch zacisków mechanicznych, stan minimum dobry, najlepiej jakieś Tektro/Avid/Hayes w okolicach 100zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Na alle masz kogos sprzedajacego Hayesa mx5 za 120pln z klamka i kablami. http://allegro.pl/uzytkownik/m_wyprzedaz/hamulce-hamulce-tarczowe-mechaniczne-251502?order=m A do niedawna pałętały się same zaciski nowki 2szt po 75pln a moze i jeszcze mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Mam tekro novela + klamkomanetki shimano tourney 3x9 komplet tył przód +linki .Klocki przejechały może 200 km zdjęte z nowego roweru reszta na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Potrzebuję dwóch zacisków mechanicznych, stan minimum dobry, najlepiej jakieś Tektro/Avid/Hayes w okolicach 100zł za komplet W zarysie: https://www.forumrowerowe.org/topic/219128-hamulec-niedrogi-dobry-mechanik/?p=1995910 Mam wciąż BB5 do sprzedania i drugą klamkę znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 @ssslawecki Te bb5 to nowe czy używki?tarcze?adaptery? Bo zginąłem w gąszczu informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 jakby co to mam zacisk mechaniczny od shimano w ładnym stanie z klockami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 @ssslawecki Te bb5 to nowe czy używki?tarcze?adaptery? Bo zginąłem w gąszczu informacji. Stare, bo dawno kupione, ale nieużywane, niemontowane, znajdę jakieś adaptery i tarcze z kompletu - również nieużywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Jaka by była cena takiego zestawu zaciski bb5,dwie tarcze,dwa adaptery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi