MikeSkywalker Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Poszukuję kilku części: - kierownica MTB prosta, kolor czarny/srebrny, średnica mostka obojętna - sztyca 27,2mm, czarna/srebrna- siodełko męskie ciemne czarne/granatowe - adapter do hamulca przedniego IS-PM pod tarcze 160mm - ślizg linki mocowany pod mufą suportu, ale co ważne WCISKANY np. Shimano SM SP18T Stan minimum dostateczny, ceny niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Hej, mam dwie zbędne kierownice proste. Obie 58cm. Jedna Giant A5 31.8, druga Accent Flatbar 25.4. Cena niska Rzucić fotkami? Siodło z akcentami czerwonym i białymi interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Rzuć fotkami wszystkiego i podaj ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Kiera Szpeca 750mm 31,8 może być z mostkiem (chyba 75mm) Siodło z nsa (octane one) czarne Sztyca 27,2 nie wiem skąd Do odebrania na zlocie za free (jeżeli dojdzie do skutku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Nie wiem czy siły wyższe pozwolą tam być a dwa części potrzebuję jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Chwilę to trwało, ale robiłem więcej zdjęć zbędnych części. Znajdziesz je tu: https://www.dropbox.com/sh/05tqtjsw2ihj8b8/AABbPXGTtOag9z74zSfKZy6Ga?dl=0 Za kierownicę 10 zł, za siodełko 30zł. Jest tam też adapter, ale nie wiem czy o taki Ci chodzi. Nabity jest śrubkami, które przynależą do hamulców. Gdzieś jeszcze chyba powinienem mieć jeden zbędny adapter, ale muszę się rozejrzeć. Nie wiem jaka cena za adapter. Pewnie jakaś drobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Mike skąd dokładnie jesteś?Mam wszystkie rzeczy oprócz ślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Rzeszów się kłania. A że ze ślizgiem będzie kłopot to wiem, pytam bo a nuż ktoś ma albo wie gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi