Paszaddz Napisano 8 Października 2017 Napisano 8 Października 2017 Witam Szukam roweru szosowego dla mojej dziewczyny, jest mała więc licze na jakąś promocje z racji wyprzedaży rocznika, ma 164cm wzrostu czyli rozmiar to bedzie prawdopodobnie 48-50. Znalazłem fajnego merlina Merlin Performance PR7 Road Bike + Shoe & Pedal Deal | Merlin Cycles Ale co zauważłem to to że aukcja z butami i pedałami nie jest wysyłana do polski a gdy dodamy do koszyka ten sam rower bez butów i pedałów Merlin Performance PR7 Road Bike | Merlin Cycles To do polski juz wysyłaja :/ . Cena maksymalna to okolo 2000zł, licze na chociaz clarisa i carbonowy wideł bo spokojnie go mam juz w tym merlinie. Czy ktoś może wie że są gdzieś promocje na coś fajnego w tych rozmiarach. Pod uwage biore też używki ale nie znalazłem nic ciekawego :/ Pod uwage biore krossa vent0 2.0 i fuji ######f 2.3
vicher Napisano 8 Października 2017 Napisano 8 Października 2017 Szukaj rowerów z linia dla kobiet, No i przede wszystkim w przypadku dziewczyn, to rower się musi podobać. nie wiem czy ten czarny merlin wpadnie w jej gusta. Ja żonie kupiłem rower typowo kobiecej linii. Raczej w najniższej polce cenowej będzie ciężko o nowy.
Paszaddz Napisano 8 Października 2017 Autor Napisano 8 Października 2017 Rower nie jest prezentem więc wszystko jest z nią konsultowane Ta linia kobieca dużo zmienia ciezko w tych pieniadzach o coś typowo damskiego :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.