libson Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Chcialbym dostac opinie o hamulcach magura mt2 prosze tylko o wlascicielislyszalem ze mają problemy i nie hamuja wogól ale nie wiem czy to prawda czy plotka tylko http://allegro.pl/magura-mt2-hamulec-przod-tyl-hydrauliczny-carbotec-i6823646879.htmllink do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Mam MT2 z poprzedniej serii i nie narzekam - no może mogłyby mieć większe prześwity między klockami, a tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2017 MT2 z aukcji to nowy model,który ma nieco inną konstrukcję klamki ( czyli głównej przyczyny słabego hamowania pierwszej serii MT ). slyszalem ze mają problemy i nie hamuja wogól ale nie wiem czy to prawda czy plotka tylko Problemy ma każdy źle odpowietrzony hamulec. BTW- pisz proszę po polsku z użyciem znaków diakrytycznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2017 To już jest po mojej edycji Kocie Orginał był zupełnie nieczytalny i nierozumialny Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi