przemogg Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Witam Mam pytanie czy do klamki i przewodu Tektro Draco 2 ktoś zastosował zacisk Shimano np.: br-m447 czy 615, czy w ogóle to możliwe bo o ile rozumiem sprawa rozbija się o kompatybilność końcówki przewodu ( średnica gwintu ) wkręcanego w zacisk. Innymi słowy wie ktoś może jaka średnica gwintu końcówki przewodu hydraulicznego wkręcanego w zacisk shimanowski np.: bardzo popularne br-m615 czy 447? W moim zacisku tektro draco śrubka odpowietrzająca w zacisku zaklinowała się na amen i nijak nie mogę jej ruszyć a jako że tektro nie oferuje części zamiennych kombinuje czy może jakoś da się to ominąć, ewentualnie szukanie dawców pozostanie mi jeśli nic się z tym nie da zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemogg Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Proszę o zamknięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi