Skocz do zawartości

[Opinie o szosówce]GARNELLI STRADA

kishoth

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Zauważyłem dzisiaj fajna ofertę na rower (przynajmniej tak mi się wydaje) niestety nie znalazłem nic o tymże rowerze, tak więc pytanie do Was czy jest to rower wart uwagi:

http://szybkierowery.pl/produkt/garnelli-strada-shimano-105/#

Jakie są plusy i minusy tego roweru? Czy ta marka jest taka niszowa, że nic o niej nie znalazłem? czy to taki wynalazek? Nie żebym już leciał kupić (z tym może być różnie z powodów braku motywacji - czytaj kasy :))) jednak na przyszłość dobrze jest wiedzieć coś więcej. Pozdr.

Napisano

Cena jest dobra, sprzęt raczej minimalnie używany. Jak masz w okolicy 190 cm wzrostu to bym się nie zastanawiał.  Rama jak rama, w tym segmencie nie oczekuje się fajerwerków. Geo raczej wygodne niż wyścigowe, też zaleta. 

Opinie o samej marce może być ciężko znaleźć, na zgniłym zachodzie jest cała masa manufaktur klepiących różne wynalazki. Ten wygląda ok. 

Napisano

Dlatego właśnie pytam o opinię ponieważ marka nic mi nie mówi. Osprzęt fajny. Co do dopasowania to mam 2m więc z dużym rozmiarem ramy problemu nie widzę :). Bardzo mnie interesuje również opinia o kołach które są zamontowane w tym rowerze. Jako że ważę ok. 100 kg jest to pytanie zasadne jak wytrzymałe są koła w tym rowerze. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...