rrr83 Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 witam, chciałbym zacząć zabawe z treningiem za pomocą aplikacji trainer road czy ktos może posiada zaproszenie na darmowy miesiac dla nowych uzytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Nie potrzebujesz. Zakładasz konto, opłacasz i masz 30 dni na rezygnacje. Kasa wróci do Ciebie z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Października 2017 Udostępnij Napisano 5 Października 2017 I troche stracisz na przewalutowaniach. Sezon sie zaczyna, wiec pewnie zacznal sie pojawiac zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrr83 Napisano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2017 nie chce rezygnować na starcie tylko chce skorzystać z darmowego miesiaca i sprawdzić czy bedzie mi działac na moim czujniku kadencji i predkości z decathlona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Nie potrzebujesz. Zakładasz konto, opłacasz i masz 30 dni na rezygnacje. Kasa wróci do Ciebie z powrotem. Jak wygląda proces rezygnacji? Bezproblemowo zwracają pieniądze? Po jakim czasie mogę się spodziewać zwrotu na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Jak ktos jest zainteresowany, mam zaproszenie na 1 free miesiac. PW Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jak wygląda proces rezygnacji? Bezproblemowo zwracają pieniądze? Po jakim czasie mogę się spodziewać zwrotu na konto? https://www.trainerroad.com/refund-policy Kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skraburski Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 mam do oddania zaproszenie na 1 miesiac, ktos chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Zainteresowani tańszym miesiącem zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Jak to ten sam "biznes" co na forum obok (10$ za kod) to jest giełda od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skraburski Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Ja mam zaproszenie na 1 miesiąc do oddania za darmo. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 @@skraburski, nie spinaj się Mój post dotyczył kolegi montell81 i jego "tańszego" miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Hemoroidy wam pójdą jak tak się będziecie spinać. Możecie skasować powyższy albo przenieść do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 A nie prościej w dziale "darmowe" nie wpisywać "sprzedam"? To wymaga jakichś głębszych przemyśleń żeby wpaść na to, że coś tu do czegoś nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skraburski Napisano 28 Października 2017 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 U mnie już nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.