malaczos Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Witam, niedawno zakupiłem mój pierwszy bezprzewodowy licznik, a mianowicie Sigma 16.16 STS. Z racji tego, że nigdy wcześniej z modelem bezprzewodowym nie miałem styczności mam małą wątpliwość. Otóż licznik załącza się z opóźnieniem po kilku obrotach koła. Wcześniej wskaźnik aktualnej prędkości miga. Czy to normalny objaw czy też to jakaś wada licznika lub też błędne ustawienie licznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mageek Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 normalne - jest to opisane w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Normalka.Mój czasami załapie od razu a nieraz po paru metrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaczos Napisano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.