Colonel Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 Witam Mam do sprzedania frameset Focus Mares AX. Rama pochodzi z roweru powystawowego (praktycznie nowa). W skład zestawu wchodzi: - rama wraz ze sterami maszynowymi i zaciskiem sztycy - widelec wraz z adapterem hamulca W ramie mieszczą się spokojnie opony 38c (na oko powinno 40/42 tez wejść). Cena: 850zł Poniżej link do zdjęcia poglądowego (właściwe dorzucę dziś): https://rower.com.pl/images/cache/4/focus-mares-ax-commuter-20-biegow-520098-1113x700.png
fala77 Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 Witam.Jakiej szerokości piasty wchodzą do tej ramy?
sqr Napisano 5 Października 2017 Napisano 5 Października 2017 Nie mogę do Ciebie wysłać wiadomości na priv, nie wiem dlaczego. Jak z wysyłką?
Colonel Napisano 5 Października 2017 Autor Napisano 5 Października 2017 PW już można wysyłać. Rozmiar 58, jestem z Rudy Śląskiej, wysyłka możliwa
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Października 2017 Mod Team Napisano 13 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.