w81 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Witam może mi ktoś powie co tu jest po robione? Podobno to jakiś upgrade może ktoś coś już takiego widział bo ja przekopałem mocno Google i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 No ktoś dołożył asystę powietrzną do sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w81 Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 ta asysta to dobre rozwiązanie? Po co jest dołożona dla lepszej kultury pracy czy po to żeby nie trzeba było sprężyny pod wagę wymieniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 No pewnie sprężyna stalowa jest zmieniona na komorę powietrzną. Tak naprawdę nie jest to jakiś wybitnie ciężki temat, ktoś nawet przerobił SR XCR na "powietrze" praktycznie nic nie zmieniając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi