Stefan_57 Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Witam w mojej piaście rotaz zepsół się napęd do rzeczy gdy pedałuje to korba mi się przekręca i robie tylko 3/4 obrotu winą jest bębenek który jest zjechany oto bębenek nowy Wiecie co mogę zrobić ewentualnie gdzie kupić bębenek albo tą nasadkę
Gość Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Pisz po Polsku bo tego bełkotu nie da się czytać to raz, a dwa że nie wiadomo o co chodzi... Wiecie co mogę zrobić ewentualnie gdzie kupić bębenek albo tą nasadkę No to masz ten bębenek już czy nie? Jaką nasadkę? Jaka to dokładnie piasta?
Mod Team michuuu Napisano 3 Października 2017 Mod Team Napisano 3 Października 2017 Pomijając jakieś ewidentne dys coś(albo totalne niechlujstwo) to problem z tylnym bębenkiem ewidentnie jest. Co do przedniego to chyba wszystko ok.
cervandes Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 W mojej ocenie kolega pyta o coś w rodzaju ratcheta do swojej piasty.
inforobert Napisano 5 Października 2017 Napisano 5 Października 2017 Z dysleksją walczy się poprzez ćwiczenia. Napisz jeszcze raz, co chcesz kupić. Wstaw zdjęcie.
Stefan_57 Napisano 9 Października 2017 Autor Napisano 9 Października 2017 W mojej ocenie kolega pyta o coś w rodzaju ratcheta do swojej piasty. Dziękuje kolego o to mi chodziło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.