OutOfMemory Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Czy może ktoś podpowiedzieć, jaki trenażer będzie najtańszy, ale taki który da się podpiąć do zwifta? Przyglądałem się Tacx satori, ma w nazwie smart, ale przestrasza ręczna regulacja oporu. Z kolei Tacx Vortex - nie wiem czy trzeba kupować soft Tacx, żeby móc korzystać z Zwifta. A to podnosi cenę ponad akceptowalną. Będę wdzięczny za pomoc. Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Ja korzystałem z podstawowego Blue Matic T2650, do tego czujnik prędkości, kadencji dokupiony oddzielnie i ze Zwiftem śmigało jak należy. Taki zestaw jest dużo tańszy niż smart trenażer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Najtańszy smart trenażer, to chyba coś w granicach 1000-1100 zł Ja za mojego Satori Smart dałem 1050 zł Do Zwift-owania wystarczy zwykły trenażer z czujnikami prędkości i kadencji oraz pasek HR - najlepiej pracujące w ANT+. Czujnik możesz kupić na alle - za 50-75 zł jest Adidas i wystarczy. Trenażery nie smartowe mogę jedynie w aplikacji wygenerować max 400 W mocy, mimo iż faktycznie będzie jej więcej. Oprogramowanie TACX nie jest wymagane, no chyba że chcesz na nim jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Dzięki za odpowiedzi, wszystko teraz jasne Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcmacpl Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Najtańszy smart i do tego interaktywny to chyba teraz tacx flow smart w decathlonie za 1099. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.