zajonc Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Mam pytanie, czy element zaznaczony na zdjęciu jest wymienny? (teraz nie mam dostępu do tej przerzutki), czy np może tam pasować ten haczyk z przerzutki SLX albo Alivio shadow? lub innych w ogóle shadow. Pytam bo jeśli tak to lepiej znalezć jakiegoś dziada i zmienić ten element niż kupować nową przerzutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 da się to dokupić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Właśnie zauważyłem, tylko czy ten np adapter będzie pasować? trochę z wyglądu sie różni od tego który jest w moim starszym XT http://allegro.pl/adapter-shimano-przerzutki-tyl-rd-m8000-i6978636041.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 http://www.bikecenter.pl/p33629,shimano-adapter-przerzutki-tyl-rdm786-781-deore-xt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Shimano adapter przerzutki tył RDM786/781 Deore XT :: bikecenter.pl Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Drogie te ustrojstwa. Mam na zbyciu korpus od SLXa 9rzędowego (włącznie z ta częścią), za 15 plnów oddam. Jakby co pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781 NIE BĘDZIE PASOWAĆ. Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 O ile dobrze pamiętam to te adaptery są dostępne tylko do przerzutek kompatybilnych z direct mount, do starszych shadow-òw to tylko używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko. Są w sprzedaży ale na zagranicznym ebayu, od szniba na 99% powinien pasować, już go wziąłem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Opieram się o dane Shimano. Oni nie dostarczają ale może ktoś inny robi albo na hurt się jakiś przedstawiciel dogadał, a nie zmienili tego na swoich stronach. Na ale skoro z SLX przypasuje to nawet lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.