Miki74 Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Trzeba brać pod uwagę, że pogoda w górach z tygodnia na tydzień może być coraz gorsza, tu nam ładnie się wstrzeliło okienko słoneczne. Jak pisałem wyżej, mi termin odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Mi juz tylko pasuje weekend 27-29 X i nastepne tez, np 3-5 XI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 9 Października 2017 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Ja mógłbym począwszy od weekendu 27-29 X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja też się tu pojawię ale niestety mógłbym dopiero w listopadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja bym się chętnie wybrał, gdyby mnie ktoś zabrał z Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja też ...... końcówka października.... myślę będzie OK Wooyek można się jakoś zorganizować.... ekipa ze śląska może się pozbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 20-22 października jest zlot Rowerowego Podhala, więc wtedy ja odpadam. Inne terminy raczej spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Prognoza dla Swieradowa do końca miesiąca : https://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/%C5%9Awierad%C3%B3w-Zdr%C3%B3j~3084055/long.html to co ? czekamy ? czekamy na przyszły sezon ? W zeszłym roku kończyliśmy sezon w Swieradowie około 26-27 liściopada i warun był znośny ( 5 -8 na plusie,sucho,czasem trochę mgły) Jeśli dobrze pamiętam - początek grudnia 2014 około 10 stopni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 ja bym tego roku nie odpuszczal. widac ze narod glodny zlotu. czekajmy na okno pogodowe - chociazby do konca listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ... też tak uważam....czekamy na nieco lepszą pogodę o ile taka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooted.manatee Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Ja uzbrajam się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erabev Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Słuchajcie a może na następny zlot zrobić nam jednakowe koszulki z nadrukiem? Takie klubowe, co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 wyglada na to ze przespalismy niezly weekend. Za tydzien 4st + potencjalne sniegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Luz, jak sie pojawi nastepne okno - cisnę priv do zainteresowanych. Mam nadzieję,że temat nie umarł. Sezon zwykle kończy się w Swieradowie ..... taka tradycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.