Imar Napisano 29 Września 2017 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Cześć. Szukam ramy, ramy z widelcem. Pod koło 26 ew. 28 cali. Rozmiar ramy 17-18". Stal cr-mo, ew. aluminium. Stery ahead. Suport BSA. Hak jako osobny element. Marzenie byłoby znaleźć ramę z mocowaniem hamulca tarczowego. V-brake. Szukam raczej czegoś retro, pancernego. Rower ma być podstawą do amatorskiej wyprawówki. Jeśli ktoś ma cały rower który można pod pasować pod wymagania to mogę przyjąć propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Dodam jeszcze jedno. Obejma rury podsiodłowej ma być osobnym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarczyn Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Univega Art Alphina HT 17" v-brake oraz tarcze, pod koła 26", alu, używana stan bdb, ze sterami i zaciskiem sztycy 360 zł Jedyne co ma w sobie retro to śliczna grafika we flagę/kratownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubyCento Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Mam pointa crushera 17 vbrakee i tarcza, stery reborn bloodline pro, hak jako osobna czesc,jedynie brak zacisku sztycy. Za 250 oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Zawsze jest jakieś "ale". Czekam na kolejne propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/rama-4ever-scandium-alu-26-tarcza-1190g-ultralekka-CID767-IDpfxYb.html#3b3bdefe9c https://www.olx.pl/oferta/rama-cannondale-sl1-29er-lefty-alu-1530g-29-fsa-specialized-trek-scott-CID767-IDpbP7l.html#be61505327 Edytowane 8 Października 2017 przez Mieteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Ramy z widelcem - sztywnym widelcem. Wyprawówka - mocowania pod bagażnik. 26" lub 28" - tak wiem wiem 29" to weż koło 28", ale ma to był koło "trekingowe/crossowe" Puki co nie dostałem ani jeden propozycji która odpowiada wymaganiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Października 2017 Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Nie wiem jaki budżet, ale szukaj na zagranicznych stronach (na krajowych też możesz) ram Surly Crosscheck, troll, Straggler itp. Generalnie Surly ma dużo ram odpowiadających Twoim kryteriom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Mam do sprzedania ramę Authora Synergy 18". Taką jak na obrazku poniżej, tylko model 2006 albo 2007 różniący się nieznacznie malowaniem i średnicą sztycy. Mam też do niej sztywny widelec aluminiowy z 29era dla zachowania odpowiedniej geometrii. (seryjnie to jest rama pod amortyzator o skoku 80mm) Jest mocowanie do tarcz i v-braków, w widelcu tylko tarcze. Są oczka na dwa bidony i bagażnik. Rama ma sporo miejsca na szerokie opony. Ja miałem 700x40c i jeszcze było trochę luzu. Jak jesteś zainteresowany, to daj znać, a ja pomyślę o cenie. O, znalazłem dokładnie taką jak mam: Jak znasz węgierski, to tu jest trochę do poczytania http://bikemag.hu/kerekparteszt/trekking-bike/author-synergy Edytowane 10 Października 2017 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi