sobollo Napisano 28 Września 2017 Napisano 28 Września 2017 Witam, Mam na sprzedaż siodło jak w tytule. Wymontowane z mojego Kross'a evado 6.0 przy przebiegu ok. 500km. Zmieniłem je na Selle Italia gel flow. Przez te 500km próbowałem się przekonać do Lookin Sport (dobrze wygląda na tym rowerze) ale jednak przyzwyczajenie do flow wzięło górę, stąd Lookin Sport jest na sprzedaż. Z tego, co na szybko poszukałem w necie, koszt nowego to od 160pln (np. centrumRowerowe) więc sądzę, że 99pln to uczciwa cena - i za tyle je proponuję (+ ew. koszt wysyłki). W razie pytań, prośba o PW. Preferuję odbiór osobisty w Warszawie
sobollo Napisano 5 Października 2017 Autor Napisano 5 Października 2017 Do zamknięcia, siodło sprzedane
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Października 2017 Mod Team Napisano 6 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.