bbaa Napisano 28 Września 2017 Napisano 28 Września 2017 Na handel mam to co mi zostało po starym rowerze. Z tego może ktoś sobie zrobić tani rower do zimowej jazdy. Za rower mam jeszcze fakturę którą też dodaje. Za całość chciałbym 100 zł + kurier. Zdjęcia w linku: https://drive.google.com/drive/folders/0B64jW_mTr1ftYm10VzA4bHJZaVE?usp=sharing - Rama Olpran / Canull Chicago 26" 19" - widelec RST 1" - hamulce przód + tył TEKTRO IO - klamkomanetki komplet 3x8 - sztyca BBB 27.2mm / 400mm BSP-20 - kierownica prosta 560mm - 25,4mm - kierownica gięta 640mm - 25,4mm - mostek Rama miała pod zaciskiem sztycy pęknięcie. Czekam na propozycje.
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Października 2017 Mod Team Napisano 6 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.