Tomo1989 Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam. Szukam typowych, cienkich spodni na szosę w cenie do 300 zł. Posiadam spodnie Endura model Windchill bez wkładki (polecam), ale gdy temperatura zbliża się koło 10 stopni robi się w nich za ciepło. Z kolei w zestawie nogawki/spodenki jest za chłodno, zwłaszcza w okolicach pasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Na moje 7-15 to za duza rozpietosc zeby bylo komfortowo przy koncach przedziału, odawiam sie ze nie ma takich spodni. dodasz do tego wiatr, wilgotnosc, slonce lub jego brak ... na moje ten przdzial to jest na 2 jak nie 3 rozne modele jesli oczywiscie ma byc tip top super hiper Vent i termo ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomo1989 Napisano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Podałem skrajne wartości z uwzględnieniem nasłonecznienia, wilgotności czy porywów wiatru. Toż to oczywiste, że i w tym zakresie zmieści się kilka par, ale mam zamiar wypełnić lukę jedną, zatem godzę się że przy wartościach granicznych będzie lekki lub większy dyskomfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba01 Napisano 2 Października 2017 Udostępnij Napisano 2 Października 2017 a co sądzicie o tych: http://soteshop.bcmnowatex.com.pl/spodnie-termo-tech-z-wkladem-rowerowym.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.