kjedroska Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Kupię ramę karbonową Cannondale Flash 29 lub F29 carbon w rozmiarze M lub L z lat 2012-2014. Koniecznie w pełni sprawną. Info z cenami proszę podać na PW. Możliwa zamiana na moją w pełni sprawną (drobne ubytki lakieru) ramę Cannondale Flash 29 Carbon 2 w rozmiarze XL z 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Mam Alu Cannondale SL1 29 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Tylko karbon i tylko L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarczyn Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Mam karbonową F29 19"/L stan idealny, sztuka powystawowa. Cena 1,5k zł, jeśli zainteresowany podeślij maila, wyśle zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamrc Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Mam do sprzedania ramę Cannondale F29 carbon rozmiar L. Mogę podesłać zdjęcia, tylko proszę o maila. Cena 1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi