BylismyTam.pl Napisano 25 Września 2017 Napisano 25 Września 2017 Szukamy chętnych do naszej ekipy. Marzyłeś(aś) kiedyś o wielkiej przygodzie? Chcesz zrealizować marzenie swojego życia? Podróż na rowerze.Właśnie nadarzyła się okazja – Pamir 2018 – rowerem na dach świata.Zgłoś się do nas.http://bylismytam.pl/pamir Cytuj
wojtasin Napisano 20 Października 2017 Napisano 20 Października 2017 Sprawdzaliście, czy inostrańcom można jeździć w tym fragmencie strefy przygranicznej? Wiem, że wydmy kuszą, podobnie widok na Muztagaę, ale akurat w tym fragmencie patrole wojskowe bywają bardzo zasadnicze. Cytuj
BylismyTam.pl Napisano 20 Października 2017 Autor Napisano 20 Października 2017 Napisałem PW odezwij się na kontakt@bylismytam.pl Sprawdzaliście, czy inostrańcom można jeździć w tym fragmencie strefy przygranicznej? Wiem, że wydmy kuszą, podobnie widok na Muztagaę, ale akurat w tym fragmencie patrole wojskowe bywają bardzo zasadnicze. tak sprawdziliśmy, trzeba mieć specjalne zezwolenie ale nie ejst to problem, wyrabia sie razem z wizą Cytuj
wojtasin Napisano 20 Października 2017 Napisano 20 Października 2017 Piszesz o permicie do GBAO, a ja o strefie przygranicznej z Chinami w okolicach Rangkol. To nie okolice Wielkiego Pamiru (Zorkul), gdzie załatwiasz od wojska pozwolenie i można jechać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi