BylismyTam.pl Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Szukamy chętnych do naszej ekipy. Marzyłeś(aś) kiedyś o wielkiej przygodzie? Chcesz zrealizować marzenie swojego życia? Podróż na rowerze.Właśnie nadarzyła się okazja – Pamir 2018 – rowerem na dach świata.Zgłoś się do nas.http://bylismytam.pl/pamir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Napisałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Sprawdzaliście, czy inostrańcom można jeździć w tym fragmencie strefy przygranicznej? Wiem, że wydmy kuszą, podobnie widok na Muztagaę, ale akurat w tym fragmencie patrole wojskowe bywają bardzo zasadnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BylismyTam.pl Napisano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Napisałem PW odezwij się na kontakt@bylismytam.pl Sprawdzaliście, czy inostrańcom można jeździć w tym fragmencie strefy przygranicznej? Wiem, że wydmy kuszą, podobnie widok na Muztagaę, ale akurat w tym fragmencie patrole wojskowe bywają bardzo zasadnicze. tak sprawdziliśmy, trzeba mieć specjalne zezwolenie ale nie ejst to problem, wyrabia sie razem z wizą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Piszesz o permicie do GBAO, a ja o strefie przygranicznej z Chinami w okolicach Rangkol. To nie okolice Wielkiego Pamiru (Zorkul), gdzie załatwiasz od wojska pozwolenie i można jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi