dzemi15 Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Witam, mam problem z moim Garminem. Po treningu gdy wejdę w podsumowanie, nie pokazuje mi czasu w strefach tętna, z kolei na Stravie strefy widać bez problemu. Dodam że problem występuje od 3 tygodni, wcześniej wszystko było ok. Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? Przekopałem neta, ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Strefy w garminie i na stravie są od siebie niezależne. Mi to wygląda to jakby strefy w garminie nie były ustawione. Sprawdź, zresetuj je i ustaw ponownie. Soft garmina lubi czasami robić dziwne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Strefy są ustawione, napisałem wyraźnie: "Dodam że problem występuje od 3 tygodni, wcześniej wszystko było ok." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Października 2017 Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Już nie raz to co sobie w garminie ustawiłem ni z tego ni z owego mi się zresetowało. Tak było ze strefami tętna i tak było z FTP. Do tego co jakiś czas nagrywa mi trening z datą w 2019 roku. Dlatego napisałem, że soft garmina lubi robić dziwne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.