bardok206 Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Witam Mam do zaoferowania rower Koga Confidence Kupiony w 2015, jestem drugim właścicielem. Wcześniejszy jeździł bardzo mało. Sporo się napracowałem Przy rowerku. Wszystko opisane na aukcji olx (aż brakło miejsca na tekst). W pełni prze serwisowany, sporo rzeczy wymienionych i także sporo dodatków. Cena 2000 zł (bez siodełka, kwestia dogadania jeśli ktoś będzie chciał). Dla osób z forum pedały shimano m520 gratis. Link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/koga-confidence-trekking-CID767-IDouiQq.html Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Podbijam Dodaję Gratis Telefon myphone hammer (na gw) idealny na wyprawy oraz modem huawei . Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.