Gość Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Witam, Czy zamawiał ktoś z tego sklepu? Posiadają płatność via paypal wiec wydają się raczej sprawdzeni ale wolę się upewnić. Zamawiał ktoś? Pozdrawiam link do sklepu: https://www.athleteshop.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Kupowałem tam kiedyś hurtem kilkanaście full service kitów do reby SA - płatność kartą, żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgaFl Napisano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Oszuści. Masakra. Nie polecam. Stracicie pieniądze. Czekam od klilku tygodni na wysyłkę, za każdym razem mailowo odpowiadają coś innego. Zbywają, kręcą, oszukują, nie chcą oddać pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Co kupiłaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 AgaFl ma 1 post. Chciałbym się mylić, ale zakładam, że to konto troll założone przez konkurencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogurt Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Niekoniecznie troll. Też od miesiąca czekam na zamówienie - mogę podesłać screeny. Generalnie, z nimi bywa różnie - wyślą od razu, albo nie wyślą i będą przedłużać w nieskończoność. Ja zamówiłem czujnik kadencji sigma i dwa zestawy błotników topeaka. Czujnik wysłali prawie od razu, a błotników nie - i od miesiąca tylko wymówki. Można poprosić o zwrot kasy, ale przy wysyłce cząstkowej nie zwracają za wysyłkę (a tania nie jest) - więc trochę drogo wyszedłby mi ten czujnik kadencji Zresztą wystarczy poczytać opinie tutaj:https://www.trustpilot.com/review/athleteshop.co.uk A athleteshop.co.uk to to samo co athleteshop.pl - holenderska firma z siedzibą w Groningen. Najlepiej przed zakupem zapytać mailem albo przez telefon o dostępność produktu (to co widać na stronach produktów, to ściema) i płacić kartą żeby mieć opcję chargeback - ja nieopatrznie zapłaciłem przez dotpay i jest to "nieco" utrudnione. Pozdro, Yogurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Maja 2018 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Sklep obsługuje Pay-Pala więc jak już ktoś coś kupuje to niech to robi PP. Jak nie wyślą, to PP zwraca kasę i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 My u nich zamawialiśmy, ale akurat rolki dla żony i dzieciaków, rozstrzelone w czasie 3 paczki - nigdy żadnych problemów nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogurt Napisano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 W dniu 9.06.2018 o 10:51, DIY napisał: My u nich zamawialiśmy, ale akurat rolki dla żony i dzieciaków, rozstrzelone w czasie 3 paczki - nigdy żadnych problemów nie było Długo czekaliście na wysyłki? Moje błotniki cały czas nie zostały wysłane, 2 miesiące temu złożyłem zamówienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Kurcze, już nie pamiętam, ale nie jakoś strasznie długo, na pewno nie dwa miesiące, bardziej około tygodnia. Coś w rodzaju w jednym tygodniu zamówienie a w następnym dostawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Art2 Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Potwierdzam, że należy ten tzw. sklep omijać szerokim łukiem. Oferują towar, którego nie mają , nie chcą zwróci pieniędzy, nie odpowiadają na maile. Zamówiłem u nich opony i dętki rowerowe w kwietniu br., do dzisiaj nie mam ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Towar w tym lewym sklepie jest czysto wirtualny, nie warto ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yogurt Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 No i właśnie zbankrutowali. Zostałem bez kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 No proszę. Miałem kiedyś u nich zamawiać pedały, było tanio, ale ostatecznie zrezygnowałem. Nie kupowaliście przez PP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 13 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 2 lata temu zamawiałem u nich zestawy serwisowe do RockShoxa. Cena super i doszły w tydzień. W maju zrobiłem kolejne zamówienie dla siebie i znajomych na ponad 4 stówy. Że ja nie przeczytałem komentarzy na trustpilot.com.... Wcześniejszy zakup uśpił moją czujność. Na dodatek jak na złość zapłaciłem przez szybkie płatności zamiast PP lub kredytówką. O zwrot walczyłem ponad miesiąc. Udało się na tydzień przed ogłoszeniem upadłości. Pomogło jak postraszyłem ich https://www.eccnederland.nl/ Próbuj @yogurt może się uda. Na głównej stronie masz kontakt gdzie pisać. Z tym że teraz skoro siedzi tam komornik to właściciel nie ma już nic do powiedzenia, a dla klientów pewnie zabraknie kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.