AnnTrz Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 Cześć, Mam ogromną prośbę!! Kończę pisać pracę magisterską o turystyce aktywnej i potrzebuje pomocy od ludzi którzy taką turystykę uprawiają, zajmie wam to chwilkę a niezwykle mi pomożecie. Osobiście dopiero rozpoczynam swoją przygodę z turystyką rowerową. Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyście poświęcili chwilkę czasu na wypełnienie ankiety:) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9v8akivRqaU5uvJ8UEV9WQ4d6sLyB0kQvy9Xh9Ugc8uuSJg/viewform Każda odpowiedź się liczy!! Z góry dziękuje:)
TheJW Napisano 21 Września 2017 Napisano 21 Września 2017 Popraw link, bo inaczej będzie ciężko pomóc. e: Ah...byłaś szybsza niż mój post.
AnnTrz Napisano 25 Września 2017 Autor Napisano 25 Września 2017 Dzięki wielkie wszystkim.Potrzebuje jeszcze kilkunastu odpowiedzi. Byłabym wdzięczna jakby ktoś jeszcze miał chwilkę czasu by udzielić kilku odpowiedzi:)
TheJW Napisano 25 Września 2017 Napisano 25 Września 2017 Masz tam mały burdel w tej ankiecie. B1 i B2 zawierają te same pytania, z tym, że w B1 wymagane są nie te, co potrzeba, a w B2 są zamienione miejscami.
AnnTrz Napisano 25 Września 2017 Autor Napisano 25 Września 2017 Dziękuje. W B1 chodzi o aktywność realizowaną w okresie weekendowym a w B2 o aktywność realizowaną w okresie urlopowym. Niestety założenia pracy wymagają rozdzielenia tego na osobne pytania mimo,że brzmią identycznie. Rzeczywiście pytania były źle ponumerowane.
TheJW Napisano 25 Września 2017 Napisano 25 Września 2017 O, to nawet nie zauważyłem, że dotyczyły czegoś innego. No ale odpowiedzi i tak byłyby takie same, więc nie ma błędu. Powodzenia!
Mod Team anarchy Napisano 4 Października 2017 Mod Team Napisano 4 Października 2017 Próbuję Koleżance pomóc ale rzeczywiście ankieta czasem zbyt czarno-biała. Brakuje określeń "czasem", "sporadycznie" itp
Mod Team michuuu Napisano 4 Października 2017 Mod Team Napisano 4 Października 2017 Przychylam się do powyżej.
oldboy Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 Wypełniłem ale już pierwsze pytanie powaliło mię,"jak długo ....?".Odpowiedziałem że 3-5 lat a powinno być 30-50.
Mod Team anarchy Napisano 4 Października 2017 Mod Team Napisano 4 Października 2017 ..dokładnie. A gdzie choćby "powyżej 10/20lat" Co z pytaniami odnośnie spania gdy ktoś jadąc połowę śpi na dziko, 1/3 w schroniskach a okazyjnie na campingu? Tak samo z jedzeniem itd itd
Mod Team michuuu Napisano 4 Października 2017 Mod Team Napisano 4 Października 2017 Może warto się zastanowić nad przydatnością ankiety w takiej formie.
Extraks Napisano 12 Października 2017 Napisano 12 Października 2017 Pytania wg mnie do poprawki. Często są źle zdefiniowane.
kishoth Napisano 16 Października 2017 Napisano 16 Października 2017 Cześć, Ankietę wypełniłem, niestety jednak jest bardzo chaotyczna plus w kilku pytaniach przy wyborze inne nie ma możliwości napisania o co chodzi. Bodajże w drugiej zakładce przy pytaniu o bazę noclegową i wyborze odpowiedzi nie to następne pytanie jest już wymagane w którym jest pytanie o to z czego konkretnie korzystamy jeżeli chodzi o bazę noclegową... ogólnie poważnie się zastanów nad wartością merytoryczną takiej ankiety i wykorzystaniem jej w co by nie było poważnej pracy jaką na pewno jest praca magisterska. Pozdr.
Mod Team safian Napisano 11 Grudnia 2017 Mod Team Napisano 11 Grudnia 2017 Na prośbę autora tematu usuwam wątek. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.