Skocz do zawartości

[Ankieta], turystyka aktywna

AnnTrz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć,

Mam ogromną prośbę!! 

Kończę pisać pracę magisterską o turystyce aktywnej i potrzebuje pomocy od ludzi którzy taką turystykę uprawiają, zajmie wam to chwilkę a niezwykle mi pomożecie. 

Osobiście dopiero rozpoczynam swoją przygodę z turystyką rowerową. Byłabym ogromnie wdzięczna gdybyście poświęcili chwilkę czasu na wypełnienie ankiety:)

Każda odpowiedź się liczy!!

Z góry dziękuje:) 

Napisano

Dzięki wielkie wszystkim.

Potrzebuje jeszcze kilkunastu odpowiedzi. Byłabym wdzięczna jakby ktoś jeszcze miał chwilkę czasu by udzielić kilku odpowiedzi:) 

Napisano

Dziękuje. 
W B1 chodzi o aktywność realizowaną w okresie weekendowym a w B2 o aktywność realizowaną w okresie urlopowym. Niestety założenia pracy wymagają rozdzielenia tego na osobne pytania mimo,że brzmią identycznie. 
Rzeczywiście pytania były źle ponumerowane. 

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

..dokładnie. A gdzie choćby "powyżej 10/20lat" 
Co z pytaniami odnośnie spania gdy ktoś jadąc połowę śpi na dziko, 1/3 w schroniskach a okazyjnie na campingu? Tak samo z jedzeniem itd itd

Napisano

Cześć,

Ankietę wypełniłem, niestety jednak jest bardzo chaotyczna plus w kilku pytaniach przy wyborze inne nie ma możliwości napisania o co chodzi. Bodajże w drugiej zakładce przy pytaniu o bazę noclegową i wyborze odpowiedzi nie to następne pytanie jest już wymagane w którym jest pytanie o to z czego konkretnie korzystamy jeżeli chodzi o bazę noclegową... ogólnie poważnie się zastanów nad wartością merytoryczną takiej ankiety i wykorzystaniem jej w co by nie było poważnej pracy jaką na pewno jest praca magisterska. Pozdr.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...