KOSmal93 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Witam zakupiłem manetki Ispec-B M670 do klamki Ispec-A M666, niestety nie bardzo wiem jak można elementy złączyć. Do drugiego hamulca (M785) czyli Ispec-B klamka została zamontowana bez problemu. Czytałem, że można zamontować manetke B do klamki A Czy trzeba kupić dodatkowe śruby montażowe ? Jeśli tak to jakie i gdzie ? Prosze pomóżcie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Do montażu manetki I-Spec B z klamką I-Spec A potrzebujesz innej nakrętki . W "pudełkowych" kompletach manetek zazwyczaj były dawane śruby i nakrętki do obu systemów , osobno też można dokupić taki zestaw http://www.rowerologia.com.pl/pl/p/SRUBA-I-NAKRETKA-DO-I-SPEC-B-M670M780M980/3815 (potrzebujesz ten element z góry po prawej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Dzięki za odpowiedź ! Śrubke okazuje sie, że znalazłem ale tej nakrętki niestety nie moge znaleźć, czy jest jakiś sposób żeby zastąpić tą nakrętke bo nie ukrywam że zestaw jest wart 1/4 wartości hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Potrzeba matką wynalazku (koszt kilkadziesiąt groszy) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi