btrx Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 urwala mi sie linka w moim krossie sfx 300 z manetkami Shimano ST-EF-50 w przedniej przerzutce... rozkrecilem manetke delikatnie wyciagnalem stary kawalek linki i pomknalem do sklepu..kupilem linke zamontowalem wszystko skrecilem i nagle cos strzelilo i dalej nie chcialo przerzucac...rozkrecilem wszystko jeszcze raz patrze, a w manetce lezy kawalek plastiku ktory trzymal koncowke linki moje pytanie : co robic ? kupic nowa manetke? - ile taka manetka kosztuje ? dac na gwarancje (wogole czy przyjma) inne propozycje?
bezdred Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Ja bym dal do sklepu jak na gwarancji!! Warto spróbować. A manetka taka kosztuje ok 35 zeta.
krisss 1989 Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 tak zgadzam sie oddaj na gware chcoaz jak bedabardzo fikac to wypnij na nich cztery litwery:P wkoncu to groszowa sprawa mozesz tez sprobowac poszuka tkaiej czeasci wsrod kumpli bo manetka ta jest rozkrecalna:D pewnym sposobem:D pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.