SovaLTD Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Witam, na razie niczego nie wystawiłem na aukcje ani nie porobiłem zdjęć. Jak ktoś potrzebuje więcej informacji czy zdjęcia śmiało pisać PW lub maila: sova83@wp.pl. Jestem ze Swarzędza często jestem w Poznaniu, więc można gdzieś się spotkać jak ktoś z okolicy. Jeśli chodzi o wysyłki to mogę wysłać pocztą, kurierem DPD lub paczkomatem. W najbliższych dniach postaram się porobić zdjęcia i wystawić aukcje. Stojak rowerowy serwisowy LIDL - 100 zł - stan BDB, drobne ślady użytkowania, sprawny 100% Bukłak Deuter Streamer 2l - 50 zł - używany 3 razy. Pompka do amortyzatora Topeak Microshock - 50 zł - stan idealny, używana kilka razy Pompka podłogowa TOPEAK JoeBlow Sport II - 100 zł - stan idealny, używana kilka razy Opona Michelin Wild Grip R 27,5 x 2.25 - 100 zł - NOWA Klocki EBC GOLD metaliczne 4 szt. - 50 zł - stan BDB zostało jeszcze spokojnie 3/4 okładzin, były założone tylko przez 2 dni w górach. Pasują do zacisków shimano SLX 675, XT 785, XTR 985 czy do innych nie wiem, trzeba sprawdzić. Kask Giro Fathom roz. M (55-59 cm) czarny - 250 zł - stan BDB, niewielkie ryski Bluza rozpinana Endura MT 500 II 2016 roz. XL - 200 zł - stan BDB, założona dosłownie kilka razy, po każdym użyciu prana, nie czuć żadnych nieprzyjemnych zapachów, minimalne zmechacenie w okolicy brzucha od pasków plecaka (trzeba się przyjrzeć). Szorty Endura Singletrack III 2016 roz. L bez wkładki - 100 zł - stan BDB, bez zastrzeżeń. Błotnik tył Topeak Defender XC11 27,5 - 50 zł - stan BDB Licznik bezprzewodowy Sigma 1609 STS - 80 zł - stan dobry, trochę niewielkich rysek, na około licznika zeszła "chromowana" farba, sprawny 100 %. Lampka tył Knog Blinder MOB Mr. Chips USB - 70 zł - stan BDB, używana 1 sezon, bateria trzyma bardzo długo. Lampka przód USB Moon Meteor 200 lumenów - 50 zł stan BDB, używana klika sezonów, bateria trzyma bardzo dobrze tylko w trybie oszczędnym, do miasta wystarczy w zupełności, bardzo mocne światło. Rękawiczki długie Endura Humvee Plus 2016 - 50 zł - założone dosłownie kilka razy, stan BDB+ Rękawiczki krótkie Endura Hyperon 2016 - 50 zł - używane 1 sezon, stan BDB, brak oznak zużycia. Plecak Author Cyclone 9 l - 80 zł - stan BDB, nic się nie pruje, wszystkie zamki działają, nie mam zastrzeżeń, wizualnie i praktycznie BDB Buty Shimano SH M088 + bloki SH51 - 50 zł - stan dostateczny, trochę porypane, podeszwy już lekko starte, w zgięciu pojawiła się mała dziurka w siateczce, bloki już też swoje przeszły, ale cały czas da się normalnie jeździć i chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Jeżeli szorty czarne - klepię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Stojak z lidla i szorty zarezerwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Zamawiam bukłak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 jak by sie klient na stojak rozmyslil to jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 jak by sie klient na stojak rozmyslil to jestem zainteresowany Przelew już podobno poszedł. Lampka tył KNOG - rezerwacja. WYSTAWIŁEM AUKCJE ZE ZDJĘCIAMI NA OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1uAgH/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Czy tylko u mnie link do olx nie działa? Jaki rozmiar długich rękawiczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Nie wiem, u mnie działa nawet jak jestem wylogowany. Rozmiar długich rękawiczek L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Ja bym przygarnął klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Klocki - rezerwacja. Pompka JoeSport II - sprzedana Szorty - sprzedane Lampka tył Knog - sprzedana Stojak LIDL - sprzedany Bukłak - nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Klocki - sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Buty Shimano M088 - sprzedane Pompka Topeak Microshock - sprzedana Rękawiczki Endura Humvee - sprzedane Opona Michelin Wild Grip R - nowa cena 80 zł Plecak Author Cyclone 9 l - nowa cena 60 zł Licznik Sigma 1609 STS - nowa cena 60 zł Kask Giro Fathom - nowa cena 220 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Temat można zamknąć, prawie wszystko sprzedane, do reszty założyłem oddzielne tematy. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.