dreq02 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Witam, przeglądałem masę uchwytów na rower do mostka i nic nie znalazłem. Wykombinowałem coś takiego. jest czarne więc nie rzuca się w oczy. Ogólnie to wszystko od producenta więc nie ma jakiś cięcia blaszek itp. Najlepsze jest to, że trzyma telefon który ma 1,5 cm grubości i swoje warzy waży i to sztywno. Całkiem fajny patent. Note 3 też się trzyma aczkolwiek wolę nie ryzykować - chociaż jak się trzęsie rower to nic się nie przesuwa nawet pod palcem. Jednakże pytanie. Nie mogłem znaleźć opasek termokurczliwych na ziperki. Pytanie: (ziperki są z plastiku) czy mogą uszkodzić lakier na mostku? Wiem, dziwne rozwiązanie ale się sprawdza i nawet jest estetyczne. link do zdjęć: http://tufotki.pl/kV9K0 Edytowane 19 Września 2017 przez safian Ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnomon69 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Pod zipy daj nawet taśmę izolacyjną i będzie git. A jeśli chodzi o termokurczki to każdy elektryczny sklep je posiada. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Lakieru nie zniszczysz jak nie będziesz tym kręcił.Licznik z mostka demontowałem i śladu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreq02 Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 taśma, ciężko tak dociąć. Termokurczki posiadają - ale albo za małe, że nie idzie wcisnąć albo za duże, że nawet po zgrzaniu jest za dużo luzu. No właśnie wymiary nie pasowały. Podkładać gąbkę pod trytytki to słabo trochę bo będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi