Pinifarina Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Poszukuję lakierni, która może pomalować ramę karbonową. Przeszukałem internet oraz fora i nie znalazłem informacji na ten temat. Może ktoś wykonał lub spotkał się z taką usługą i jest w stanie polecić firmę oraz przybliżyć koszt takiej usługi. Jak napisałem w tytule będzie to replika konkretnego wzoru więc kilka barw oraz znaki graficzne. Zabawy i umiejętności trochę jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary_ac Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Carbon-Tech, znajdziesz ich profil na Faceobook. Naprawiają i lakierują karbon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinifarina Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dzięki o to mi chodzi - 500pln za ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi