lukers Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Relacja z wyprawy rowerem, kajakiem od źródeł do bałtyku Wisła 2017: https://www.youtube.com/watch?v=ZUEmQ72L4NA PozdRower Lukers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Fantastyczna sprawa ! Na Trekach pływaliście ? : )) Chciałem zrobić to samo w tym roku ale mi plany pokrzyżowały kontuzje więc tylko z Wisły odcinek Góra Kalwaria - Warszawa. Spływaliście kajakiem a powrót rowerem ? Jak to połączyliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Fantastyczna sprawa ! Na Trekach pływaliście ? : )) Chciałem zrobić to samo w tym roku ale mi plany pokrzyżowały kontuzje więc tylko z Wisły odcinek Góra Kalwaria - Warszawa. Spływaliście kajakiem a powrót rowerem ? Jak to połączyliście ? Tak płynęliśmy na Aquariusach Trek-ach. Jak na filmie widać pociągiem z Katowic do Łodygowic, następnie rowerami z Łodygowic przez Szczyrk na Przełęcz Salmopolską tam nocleg. Następnego dnia rowerami do źródła Malinki, źródła Białej Wisełki, Baraniej Góry, źródła Czarnej Wisełki, wzdłuż Wisły przez Wisłę, Ustroń do Oświęcimia tam nocleg. Kolejnego dnia rowerami dojechaliśmy do Ujścia Przemszy tam firma kajakowa dostarczyła kajaki, którymi płynęliśmy już do Bałtyku, a rowery zostały zabrane na bazę do firmy kajakowej na czas spływu. Po dotarciu do Bałtyku firma odebrała nas z morza z kajakami i dostarczyła na Śląsk. PozdRower Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Zmienił się link do relacji z wyprawy z uwagi na fakt, że poprzedniego posta nie można edytować zamieszczam poniżej nowy link: PozdRower Lukers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syntetycznypiotr Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 hej, ile was policzyli za transport morze-śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2017 1 tys. z hakiem transport wyszedł drożej niż wynajem kajaków. hej, ile was policzyli za transport morze-śląsk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi