kkkkk Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 czy ktos wie jak rozpiac ten lancuch ?? tzn chodzi mi o to jak znalezc to ogniwo ktore trzeba odpiac thx
szakq Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 wyczysc lancuch i poszukaj bodajze czarnego pinu w kazdym razie jest w innym kolorze niz pozostale i na 99% czarne pozatym shimano daje czy tez sprzedaje specjalne piny do skuwania lancucha IMO bez sensu lepiej dokupic za pare zlotych spinke i pozbyc sie problemu raz na zawsze
kkkkk Napisano 16 Października 2006 Autor Napisano 16 Października 2006 wlasnie chce zalozyc spinke a przy okazji wyczyscic porzadnie lancuch, ta maszynka do czyszczenie nie jest zbyt dokladna . co to tego czarnego pinu to chyba nie ma , ale pojde sprawdzic .thx wlasnie chce zalozyc spinke a przy okazji wyczyscic porzadnie lancuch, ta maszynka do czyszczenie nie jest zbyt dokladna . co to tego czarnego pinu to chyba nie ma , ale pojde sprawdzic .thx nom sprawdzilem , nie ma czarnego pinu , help .
bal Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Nie szukaj czarnego tylko takiego bez wgłębienia, jeden powinien być "gładki". Jak nie znajdziesz to rozepnij pierwszy lepszy.
kkkkk Napisano 16 Października 2006 Autor Napisano 16 Października 2006 yhy tak zrobilem , wszystko ok
szakq Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 a co z tym czarnym pinem tak z ciekawosci?cos pomylilem tj jest taki winnych lancuchasz shiamno tylko xtr jest wyjatkiem czy myslalem o tych pinach ktore zaklada sie przy skuwaniu?
Rulez Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Z tego co tu widać , to czarny jest do łańcuchów 8-rzędowych : http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...s=0&did=17&l=pl
Sixer Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Dobra żeby nie zakładać nowego tematu to tak: Załoążyłem łańcuch spiołem spinką ta druga srebrna i zpiołem i wystaje ten ''fiutek'' co z nim zrobić (czyt. nie umiem wykręcić, wyciągnąć)
szakq Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 ja nie wiem o co ci chodzi....i ten link to chyba malo przydatny fotka by sie sprzydala.jak spinasz lancuch spinka to juz nic nie robisz
Sixer Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Już fotki idą Szaq masz na yśli to, że już go nie rozepne na kiejscu tej spinki ?? nie chciało mi sięładować tego wszystkiego na imageshacka.
szakq Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 spinke rozpinasz palcami a fotke zamiesc na czyms gdzie nie trzeba jej sciagac np imageshack.us nie rozumiem o jakim "fiutku"mowisz po spieciu spinka mi nie wystaje
Sixer Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Ja wiem, ale nie miałem czasu tego wszystkiego dawać na imageshacka... to kurde nie wiem odrąbie to siekierą zobacze jeszcze. P.S Szaq nie musisz tego wcale ściągać chyba, że masz Explolera, a nie Mozzile Sorka, że Wszystkich wprowadziłem w błąd to nie jest spinka tylko sworzynie (nie wiem jak to się odmienia) jest podane w linku przez Rulez'a
Sixer Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Tego "fiutka" sie obcegami odlamuje Czym się odłamuje??!?! Jak to wygląda ??!!
krzysieksikora Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 obcęgi- kleszce, kombinerki obcegi kombinerki PZDR Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.