Skocz do zawartości

[łańcuch] shimano xtr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wyczysc lancuch i poszukaj bodajze czarnego pinu w kazdym razie jest w innym kolorze niz pozostale i na 99% czarne

pozatym shimano daje czy tez sprzedaje specjalne piny do skuwania lancucha IMO bez sensu lepiej dokupic za pare zlotych spinke i pozbyc sie problemu raz na zawsze

Napisano

wlasnie chce zalozyc spinke :) a przy okazji wyczyscic porzadnie lancuch, ta maszynka do czyszczenie nie jest zbyt dokladna .

co to tego czarnego pinu to chyba nie ma , ale pojde sprawdzic .thx

wlasnie chce zalozyc spinke <_< a przy okazji wyczyscic porzadnie lancuch, ta maszynka do czyszczenie nie jest zbyt dokladna .

co to tego czarnego pinu to chyba nie ma , ale pojde sprawdzic .thx

nom sprawdzilem , nie ma czarnego pinu , help .

Napisano

Nie szukaj czarnego tylko takiego bez wgłębienia, jeden powinien być "gładki". Jak nie znajdziesz to rozepnij pierwszy lepszy.

Napisano

a co z tym czarnym pinem tak z ciekawosci?cos pomylilem tj jest taki winnych lancuchasz shiamno tylko xtr jest wyjatkiem czy myslalem o tych pinach ktore zaklada sie przy skuwaniu?

Napisano

spinke rozpinasz palcami a fotke zamiesc na czyms gdzie nie trzeba jej sciagac np imageshack.us

nie rozumiem o jakim "fiutku"mowisz po spieciu spinka mi nie wystaje

Napisano

Ja wiem, ale nie miałem czasu tego wszystkiego dawać na imageshacka...

to kurde nie wiem odrąbie to siekierą :)

zobacze jeszcze.

P.S Szaq nie musisz tego wcale ściągać chyba, że masz Explolera, a nie Mozzile

Sorka, że Wszystkich wprowadziłem w błąd to nie jest spinka tylko sworzynie (nie wiem jak to się odmienia) jest podane w linku przez Rulez'a

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...