MakkuT Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Witam, posiadam rower mtb Kross B3 i mam parę pytań. Czy te opony są bezdętkowe? Czym pompowac takie kola(przykład jakiś podreczny) Czy jeżeli wyciągnąłem z niej mały drucik(5cm) to znaczy ze opona jest przebita i wystarczy tylko napompowac czy trzeba coś kleic / wymieniać? Pozdrawiam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Nie no, serio nigdy nie słyszałeś o dętce i pompce? Tubeless o którym piszesz to nie ta półka cenowa, raczej musiałbyś doliczyć jedno zero do ceny rowery który kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakkuT Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Haha pewnie ze słyszałem ze ma jakiś inny wentyl i nie wiem czym to moge 'w domu' napompowac czy musze kupić jakąś specjalna pompkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Presta? Kupujesz adapter Presta/ AV, kosztuje jakieś 5 zł No chyba że masz starą pompkę "rowerową", wtedy nie ma ratunku i musisz sobie sprawić taką pod Presta lub AV ( samochodowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Idziesz i patrzysz jaki masz wentyl. Potem wpisujesz w google i masz wszystko ładnie wyjaśnione. To nie jest jakaś wiedza tajemna. To samo odnośnie opony, zdejmij i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakkuT Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Czyli jak byl tam taki mały drucik to musze wymieniać detke? Słabo się spisuja jak na górskie bo pojeździlem chwile po lesie i juz przebita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Chyba za dużo wymagasz, kapeć zdarza się każdemu. Możesz załatać a możesz kupić nową. Serio, nie traktuj tego roweru jak Bóg wie czego, naprawdę nie różni się od tego co było kiedyś, zmieniły się lekko standardy i tyle, zwłaszcza że ten model to niska półka cenowa i naprawdę nie ma tak nic niezwykłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakkuT Napisano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Wiem i rozumiem to ale jeździłem po tych samych terenach starym gruchotem warto 300zl i cały sezon nic się nie przebiło, a tutaj w chwile Dzięki za pomoc panowie i szerokiej drogi wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 I serio myślisz że to zależy od roweru? No błagam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.