woojj Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Czy jest to normalny objaw ze klamkę hamulca można odchyleń w druga stronę u avida TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A no to spoko Zaspokiłes moją ciekawość Dzięki za odpowiedź Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 pytanie można założyć klocki z dodatkowym radiatorem do tych hamulców ? jeżeli tak to jakie ma ktoś może jakąś propozycję będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Moim zdaniem nie ma sensu. Taki radiatorek dużo ciepła nie odprowadzi raczej, chyba, że masz długie zjazdy i non stop korzystasz z hamulca wtedy nawet odprowadzenie małej ilości ciepła może się przydać. Drugą sprawą jest to, że nie miałem okazji trafić na okładziny w radiatorami do Avida/SRAM. Podaj link Edytowane 13 Lutego 2018 przez pawel2208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 A spoko pytałem tylko tak bo w sumie nic nie znalazłem z radiatorem i bylem ciekaw czy ma to jakiś sens do zakładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi