Shima Napisano 14 Września 2017 Napisano 14 Września 2017 Witam, mam zamiar zakupić tanią oponę na tylne koło ok. 30zł, 70% asfalt 30% teren. Chciałem się poradzić która z tych dwóch opon wg. was będzie lepszym wyborem: K898 K-Guard czy K831A (KENDA) ? Pozdrawiam
seraph Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 A która Ci się bardziej podoba? W przypadku tak tanich opon wielkiej różnicy nie poczujesz i tak, bo ich waga zrobi swoje.
porcelanowy Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 Powitoł Pytającemu bardziej chyba o bieżnik chodzi, a ten nawet w tanich oponach poczujesz Mam kendy z podobnym bieżnikiem do K831A i na asfalcie to jest traktor. Jeśli twój teren to nie cięgiem błoto i rąbanka to bym sobie te podarował. Z tych dwóch więc K898 K-Guard według mnie bardziej, choć przy 70% asfaltu to bym się nad semi-slickami zastanowił. Po taniości kenda kobra albo khan, ale ta druga już bardziej na asfalt niż w teren.
Shima Napisano 15 Października 2017 Autor Napisano 15 Października 2017 Dzięki za odpowiedź, a jeszcze spytam które z powyższych lepiej może sprawować się w lesie/drogach leśnych?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.