Kubzonix Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Witam, czy zna ktoś firmę/osobę która dorobi mi tulejki montażowe do dampera? Posiadam tulejki z poprzedniego dampera, więc wystarczy zrobić identyczne na ich wzór. Najlepiej jeśli firma ta, lub osoba znajduje się w Warszawie lub w jej okolicach, jestem w stanie jednak wysłać tulejki do kogoś dalej. Od razu powiem, że odpada firma ProShox z Warszawy, ponieważ mają tam urlop do końca września i dopiero na początek października zaczęliby produkować moje tulejki. Może któryś z użytkowników podjąłby się tego sam? Damper to manitou Radium Expert, a rama to mongoose NX 8.3 Z góry dziękuje za wszelkie porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Z forum to Activia lub na miejscu to praktycznie każdy ślusarz/tokarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Proshox. Szukaj na Allegro, ok. 50pln za komplet na jedno oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Tuleje do Manitou kupiłem kiedyś w warszawskim "Plusie", mieli gotowe pod popularne rozmiary. Nie wiem czy dalej tym się zajmują, musisz sprawdzić. Cena większa niż w Proshox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Ja swoje robiłem w proshoxie, tytanowe z offsetem - jestem bardzo zadowolony. Nic mi się nie chciało mierzyć, sprawdzać. Zawiozłem damper podałem model ramy i odebrałem z już nabitymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi