szybkaosa Napisano 13 Września 2017 Napisano 13 Września 2017 Giant Talon 1 LTD 2017 - czy warto go kupić za 2700zł, oczywiście chodzi o fabrycznie nowy, czy może jest jakaś alternatywa? Co sądzicie?
przemogg Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 siemka następnym razem daj linka bo nie wiadomo jakie kola 27.5 czy 29 itd. Jeśli masz na myśli tego z amorem suntour xcr to wg. mnie nie warto. Koła na piastach kulkowych formula a jak trzeba części zamiennych to w ich serwisie powiedzieli że nie mają i nie sprowadzają a co najwyżej mogą poszukać i dopasować to ja dziękuję. W dodatku bębenek formuli jest niekompatybilny z shimanowskimi a dostać go to chyba tylko z transplantacji innego gdzieś z allegro/olx i w dodatku żeby go rozebrać trzeba imbusa 11 czyli znowu nietypowy klucz. Sam amor też kiepski.Gdybym to wszystko wiedział przedtem to nie kupiłbym. Hamulce 365 to loteria, gdy przymierzałem się w sklepie siadłem i chciałem spróbować hamować to bujałem się w tył i przód i słaba reakcja. Wtedy pomyślałem że jeśli już nowe i tak to ja dziękuję. pozdrawiam
pszemoo Napisano 15 Września 2017 Napisano 15 Września 2017 A do czego ma Ci służyć ten rower?? Dojazdy do pracy?? Jazda rekreacyjna?? Wyścigi??
szybkaosa Napisano 15 Września 2017 Autor Napisano 15 Września 2017 A do czego ma Ci służyć ten rower?? Dojazdy do pracy?? Jazda rekreacyjna?? Wyścigi?? Tzn mam rower crossowy na dojazdy do pracy itp, ale chciałem drugi na taki bardziej męczący teren w lesie, piachy, mniejsze górki, może jakieś amatorskie wyścigi MTB itp. Ale chyba z tego modelu się już wyleczyłem. Nie chcę wydawać za dużo bo to nie jest priorytetem, jest wyprzedaż w Intersporcie i tak się zaciekawiłem. Ale szukam czegoś sensownego dalej. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.