Djmnich Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Witam, mam pewną rozterkę nt. Mojego amortyzatora z roweru Raleigh Spirit S240. Jest to SR Suntour T810 26' z gwintowaną rurą 1,1/8 cala i działa można powiedzieć tragicznie, reaguje głównie na krawężnik, a tak niemal stoi dęba :/. Poprzedni właściciel trzymał rower na dworze w Anglii, więc lał się na niego deszcz. Teraz nie wiem czy kupić nowy np. któryś z tych: 1.SR Suntour CR8V 2.SR Suntour CR7V 3.Spinner Odesa Czy oddać rower do przeglądu przedniego amortyzatora. Cenowo trzeba dołożyć prawie 90zł do ceny serwisu, by mieć najtańszy nowy amortyzator. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Czy oddać rower do przeglądu przedniego amortyzatora. To przekroczy wartość tego "amora". Te wymienione jakościowo wyjdą podobnie,nie licz na cuda. Rozkręć go,jeżeli nie jest zardzewiały,przesmaruj i ciesz się z jazdy,to są proste konstrukcyjnie kowadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Bardzo trudne pytanie. Uzyskasz ten sam efekt jak zrobisz serwis i jak kupisz któryś z tych widelców, które wymieniłeś. @Quell mnie ubiegł. Edytowane 13 Września 2017 przez Ilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Djmnich Napisano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Akurat wydaje Mi się, że rozłożenie jest już jest ponad Moje siły, chyba, że znajdę poradnik krok po kroku. Czyli nie myśli o zmianie, co najwyżej o serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Jeżeli ten serwis ma przekroczyć cenę flaszki wódy,to trochę mija się z celem,takie moje prywatne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi