Tomciox Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Zepsułem prawe ramie w mojej korbie XTR FC-M9000. Kupiłem na szybko, co było dostępne, a mianowicie: FC-M9020. Byłem przekonany, że prawe ramiona są wszystkie takie same w tej serii Shimano. Widzę tera jednak, że 9020 jest cieńsze, lżejsze i ma nawet nieco inne wykończenie. Czy w rowerze będzie to ze sobą kompatybilne? Ktoś wie jaka dokładnie różnica dzieli te dwa modele i z czego ona wynika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 W jaki sposób zepsułeś prawe ramię? Pytam, bo w sobotę u mnie w m7000 doszło do wyrwania zębatki 30T (1x11) z mocowań w trakcie przyspieszania, co dość mocno mnie zdziwiło, bo akurat po korbie z jednym stalowym blatem spodziewałem się zupełnej bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.